Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 20:48

Κουκάς: Ευχαριστούμε τους Συριανούς | Να φανούμε σοβαροί

Ο ΑΟ Μυκόνου πήρε τη νίκη χθες και μαζί της το μπόνους των τριών βαθμών που την φέρνουν σε πλεονεκτική θέση μαζί με τον Πανθηραϊκό εν όψει των μπαράζ της 2ης φάσης.

Ακολούθησε το οικογενειακό δείπνο της ομάδας, δείχνοντας το δέσιμο που υπάρχει, με τον πρόεδρο των Μυκονιατών Αλέξανδρο Κουκά να συγχαίρει καταρχάς τα δικά του παιδιά και στη συνέχεια να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Σύρου που χειροκρότησε την προσπάθεια της ομάδας του:

KOUKAS METAGRAFES«Φτάσαμε στο τέλος της πρώτης φάσης και η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη, περνώντας μέσα από μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θέλω να συγχαρώ καταρχήν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και στη συνέχεια να ευχαριστήσω τον ΑΟ Σύρου για την ακόμη μία φορά άψογη φιλοξενία του. Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον συριανό κόσμο που για ακόμη μία φορά έδειξε ότι αγαπά και την ομάδα μας, πράγμα που απέδειξε με το θερμό του χειροκρότημα στο τέλος της αναμέτρησης. Οι Συριανοί αγαπάνε το ποδόσφαιρο γέμισαν χθες το γήπεδο και δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Όσο αφορά την επόμενη φάση ο Αλέξανδρος Κουκάς τόνισε: «Ουσιαστικά τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα, καθώς οι πιο δυνατές ομάδες θα παλέψουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι πολύ σημαντικό το προβάδισμα τριών βαθμών για εμάς και τον Πανθηραϊκό, αλλά για να το κρατήσουμε θα πρέπει να σταθούμε σοβαροί και αξιόμαχοι».

Ο κ. Κουκάς δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά και στην διαιτησία: «Θα ήταν άδικο να μην στείλω τα συγχαρητήρια μου και στους διαιτητές των Κυκλάδων, οι οποίοι «ταλαιπωρούνται» μαζί μας μέσα στα γήπεδα και πραγματικά θεωρώ ότι παλεύουν για το καλύτερο. Γενικά παρά τα μικροπροβλήματα, παρακολουθούμε καλές διαιτησίες, με σημείο αναφοράς την χθεσινή παρουσία των κ.κ. Ζαράνη, Αρμακόλα και Νομικού, οι οποίοι στάθηκαν άψογα στο ντέρμπι».

Κλείνοντας ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Μυκόνου αναφέρθηκε και στην έταιρη Μυκονιάτικη ομάδα το ΑΣΑΜ Άνω Μεράς: «Εύχομαι η Άνω Μερά να καταφέρει να περάσει στην εξάδα και να μπει στους διεκδικητές του τίτλου. Πραγματικά αξίζει και στην δεύτερη ομάδα των νησιού να μπει στο γκρουπ των ισχυρών».

KOYKAS MAKARIS GIAVROUTAS NAXOS

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares